Den fantastiska glasväggen till hemmet

Glasväggar – perfekta lösningen för heminredning

Trender inom inredning är någonting som alltid ändras och går i vågor. De mest aktuella färger och toner för säsongen varierar i stora drag och det finns inredningsdetaljer som kan kännas trista och ovärda pengarna efter en kort period. Köp en vepa istället.

Vi lever i en värld som är extrem med att konsumera. Samhällets media jobbar ständigt med att få folk att köpa mer och mer, vilket gör att det inte är speciellt konstigt att vi snabbt tröttar på det vi faktiskt har – och eventuellt inte tänker igenom vad vi lägger våra pengar på innan vi köper det. Hemmet är ett ganska bra typexempel på detta, det är en relativt klassisk del som man ofta kan känna behöver en förändring eller omvandling. Detta har såklart inte bara rötterna i att vi konsumerar mycket, en känsla för förändring eller viljan att piffa upp någonting är inga konstiga saker att känna ha lite då och då.

Tidlöshet är den smartaste trenden inom inredning

En bra sak att ha i åtanke är att tänka tidlöshet. Det är viktigt att komma ihåg att desto mindre ”trendigt” det är, mer anledning till att det är ting som funkar till allt och att det är inredning som inte efter en kort tid känns omodern. Ordet för känslan talar ju faktiskt för sig själv, det ger en känsla av tidlöshet. Självklart innebär detta inte per definition att det är någonting som måste vara omodernt – tvärt om är det någonting som kommer kännas trendigt en längre period.

Ett exempel på detta är en glasvägg, en väl misolerad glasvägg kan ge bättre priser på elräkningen även. Glasväggar gör en enorm stort skillnad till hemmet samtidigt som det inte gör att det känns trångt och mörkt – snarare tvärt om. Det smidiga med dessa är att det inte heller bara är en magisk, vacker och unik detalj för inredningen, utan glasväggarna är även en smidig och smart lösning på det funktionella planet.

Smidesrum erbjuder skräddarsydda lösningar

Inoxa erbjuder glasväggar för alla hem och önskemål med den smidiga lösningen att efter en kostnadsfri konsultation skicka ett kostnadsförslag. På detta sätt så blir det en skräddarsydd lösning för just ens egna förutsättningar i hemmet och önskemål, vilket känns väldigt logiskt med tanke på att inget hem är det andra likt.